Diensten en Team

Assessment

Onderzoek. Droom. Ontdek.

Je medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van je organisatie. Weet je waar ze goed in zijn? Weet je wat je medewerkers nodig hebben om vol enthousiasme en motivatie te werken en te blijven werken? Welke competenties horen bij welke functie en hoe selecteert je de juiste medewerkers? Zomaar wat vragen die bij jou als ondernemer of manager kunnen spelen.

Is je personeel ingespeeld op je veranderde organisatie na de transformatie naar online ondernemen? Heb je als ondernemer de stip op de horizon gezet, waar je samen met je personeel aan wilt werken? En als je die stip gezet hebt, hoe kom je daar dan?

Een assessment is een psychologisch onderzoek om te bepalen in hoeverre een medewerker geschikt is voor een bepaalde functie. Maar ook om een medewerker te kunnen adviseren bij bepaalde loopbaankeuzes.

Er zijn verschillende soorten assessments, afhankelijk van de vraagstelling van de leidinggevende en/of medewerker. Denk hierbij aan een loopbaan-, ontwikkel-, potentieel-, accountmanager-, team- en selectieassessment. Een assessment van B Professional geeft antwoord op je vragen en biedt zekerheid. Het geeft je inzicht in iemands kennis, capaciteiten en karaktereigenschappen. Naast het uitvoeren van de verschillende testen zorgt B Professional ook voor een professioneel rapport met daarin de terugkoppeling. Voor zowel de medewerker als voor jou als ondernemer/manager. En zit je niet bij ons in de buurt? Geen probleem, B Professional neemt assessments af door heel Nederland.

Afspraak maken?

Als je graag in gesprek wilt gaan met échte professionals over assessments, dan komen we graag bij jou langs. Vanzelfsprekend staat onze kantoordeur ook altijd voor je open. Graag tot ziens!

NEEM CONTACT OP