Diensten en Team

Diensten

B PROFESSIONAL

Recruitment draait steeds meer om marketing. Bij B Professional werk je met mensen die een brede ervaring hebben in arbeidsmarktcommunicatie én marketingcommunicatie. Samen met jou zetten we in 5 stappen een sterk werkgeversmerk neer. Doelgericht, efficiënt en duurzaam.

Stap 1. Inzicht

Inzicht begint met een inventarisatie. Wie ben je? Waar sta je voor? Wat heb je te bieden en hoe sluit je aan op de drijfveren van huidige en toekomstige medewerkers.

Stap 2. Uitzicht

Van inzicht komt uitzicht. Met alle info uit stap 1 en overige input die we van jullie ontvangen, schrijven we de strategie. We zetten hierin uiteen hoe je je als werkgever het beste kunt positioneren en hoe je het werkgeversmerk goed kunt laden. Ook ontvang je een plan van aanpak voor jullie externe- én interne arbeidsmarktcommunicatie.

Stap 3. Conceptontwikkeling

minimaal 2 creatieve '360' paraplu-concepten. Deze concepten presenteren we in een zogenaamd 'kijkje in de keuken'. Per richting laten we met een aantal ingevulde middelen de breedte van de concepten zien.
We maken een keuze en gaan met de eventuele feedback het gekozen concept aanpassen en uitwerken. Daarna volgt de digitale eindpresentatie.

Stap 4. Uitwerking concept

Op basis van het creatief concept laten we zien hoe je dit kunt doorvertalen naar verschillende media en middelen. Ook werken we de middelen uit die nodig zijn om de doelstellingen te realiseren, zoals het bouwen of optimaliseren van een werken-bij-website, het inrichten van een social media campagne of het trainen van medewerkers voor een referral campagne

Stap 5. Uitvoering wervingscampagne

Als alles ontwikkeld is, kun je aan de slag met de wervingscampagne. Natuurlijk evalueren we op basis van statistieken en gemeten resultaten of we de behaalde doelstellingen realiseren. Daar waar nodig sturen we de campagne bij.

Afspraak maken?

Als je graag in gesprek wilt gaan met échte professionals over employer branding en arbeidsmarktcommunicatie, dan komen we graag bij jou langs. Vanzelfsprekend staat onze kantoordeur altijd voor je open. Graag tot ziens!

NEEM CONTACT OP