Vacature Online Marketing stagiaire

Vacature

Vacature

Online Marketing (eindstage)

Studeer jij marketing en/of communicatie op hbo-niveau, zit je in jouw derde of vierde studiejaar en ben je op zoek naar een stageplek waar je jouw online marketingkennis de komende vijf of zes maanden in de praktijk kunt brengen?

Solliciteer dan snel bij B Professional voor de functie van Stagiaire Online Marketing!

Hoe ziet jouw stage bij B Professional eruit?

Als online marketingstagiaire bij B Professional help en ondersteun je onze ervaren communicatiecollega’s om de verschillende en uiteenlopende online marketingdoelstellingen van onze klanten te realiseren. Je ondersteunt hen o.a. bij:

• het schrijven van vlotte en pakkende online teksten;
• het verzorgen van online plaatsingen op vacaturesites;
• het ontwikkelen van e-mailmarketingcampagnes;
• het uitvoeren van zoekwoordenonderzoek (SEO);
• linkbuilding van aansprekende klanten;
• het opzetten, uitwerken en beheren van social media;
• het analyseren van en rapporteren over webstatistieken.

Omdat jij helemaal thuis bent in de online marketing en de nodige kennis hebt van SEO, SEA en Social Media Optimization (SMO) vind je het leuk om af en toe mee te denken op strategisch niveau en jouw B Professional-collega’s te inspireren. Zodat wij deze extra kennis vervolgens weer kunnen inzetten bij onze klanten voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

Wat zijn de functie-eisen voor deze stage?

Wanneer jij graag deze stageplek wilt bemachtigen, dan ben je bezig met het afronden van je hbo-opleiding communicatie en/of marketing. Je volgt natuurlijk niet voor niets een communicatieopleiding, dus vanzelfsprekend verwachten wij van jou dat je communicatief sterk en vaardig bent. Omdat je regelmatig zelf teksten moet schrijven, is het noodzakelijk dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst, zowel in woord als geschrift.

Andere functie-eisen waaraan je voldoet om deze stage tot een succesvol einde te brengen, zijn:
• Je hebt gevoel voor het commerciële spel dat speelt tussen communicatiebureau en klant.
• Je bent een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken.
• Door jouw enthousiaste en creatieve instelling zie je voor elk ‘probleem’ een oplossing.
• Je bent ambitieus en leergierig; je blijft jezelf graag ontwikkelen in jouw vakgebied.
• Je bent minimaal vijf of zes maanden (32/40 uur per week) beschikbaar.

Ons aanbod

Een afwisselende en leerzame stage bij een informeel communicatiebureau dat gespecialiseerd is in marketingcommunicatie, arbeidsmarktcommunicatie en mediaservices. Je kunt rekenen op leuke, enthousiaste en betrokken collega’s waar je altijd terecht kunt met al jouw vragen. Na deze stage ben jij in ieder geval verzekerd van een stukje waardevolle werkervaring in het communicatievak. Op basis van vijf dagen per week kunnen wij jou een stagevergoeding bieden van € 325,- bruto per maand.

Over B Professional

B Professional is een praktisch en nuchter communicatiebureau waar effectieve, begrijpelijke en onderscheidende communicatie altijd centraal staat. Wij hechten veel waarde aan klantgerichtheid en een doelgerichte aanpak, zodat opdrachtgevers erop kunnen vertrouwen dat wij hun projecten snel en vakkundig oppakken.

Wil je weten welke gezichten je tegenkomt op de werkvloer bij B Professional? 

Leer alvast je toekomstige collega's kennen >>

Solliciteren?

Wil jij graag in aanmerking komen voor deze stage en voldoe je aan de bovengenoemde functie-eisen? Stuur dan snel een mail met jouw cv naar Bianca van der Zwaan. In de mail zien we ook graag een korte motivatie terug waarom jij denkt dé perfecte stagekandidaat te zijn voor B Professional. 

Mail Bianca   

Voor meer informatie over deze functie kun je ook eerst even bellen met Bianca van der Zwaan of Marlous van Grieken. Zij zijn te bereiken op 033 460 30 40.

Een greep uit onze klantenportefeuille